Viceland

Konst, kultur och samhälle...

Magazine som talar om kultur, konst, samhälle och kuriosa.

Smarta prenumerationer på nätet

Läsa böcker och tidningar, det är en njutning. Att ha ett nytryckt magasin eller en ny bok ger en fantastisk känsla när man slår upp dem och ska börja läsa. I vår tidsålder börjar det bli allt mer vanligt att man läser allt på nätet. Det via en läsplatta. Det förtar lite känslan av att hålla tidningen eller boken i handen tycker jag. Dock är det ju ett bra sätt att ha med sig böcker och tidningar på, om man glömt de riktiga som man har hemma.

Prenumerera på tidningar, böcker och annat

Det som dock är bra med nätet är att man kan hitta prenumeration online. Dels på tidningar och de får man ju hem i brevlådan och kan bläddra i, men dels även på boktjänster. Det är både böcker man får hem och det är även så kallade ljudböcker som man får tillgång till via en prenumerationstjänst. Jag prenumererar på flera tidningar som det är just nu, men ska se om det inte finns andra kul saker att hitta prenumeration online på.

Nytt varje vecka eller månad

Med en prenumeration online kan man ju se fram emot att få nytt varje vecka, eller varje månad, beroende på vad det är man valt att prenumerera på. Numera går det ju att prenumerera på nästan allt inte bara tidningar och böcker utan även olika boxar med diverse innehåll, matkassar, dryckesgrejer och mycket mer. Vad skulle du själv vilja ha hem i brevlådan varje vecka eller varje månad?

 

27 Nov 2017