Viceland

Konst, kultur och samhälle...

Magazine som talar om kultur, konst, samhälle och kuriosa.

5 tips när du ska flytta

En flytt tenderar att vara en stressig händelse, men med de här tipsen kan det bli lite lättare. Genom att packa rätt, ställa in ditt nya hem innan du flyttar in och ta tid på dig att packa upp, kan du slappna av och njuta av ditt nya utrymme. Och glöm inte att kolla Flyttstadtjanst.se för bra priser för alla dina flyttar.

1. Fördröj inte - börja packa så snart du vet att du ska flytta

Prokrastinering är inte din vän. Börja packa så snart du vet att du ska flytta, även om det bara är några lådor i taget. Det gör processen mindre skrämmande och ger dig mer tid att rensa ut dina saker.

2. Märk dina lådor tydligt och noggrant

Vad är vad. Du vill inte öppna en låda med kläder för att sedan upptäcka att den är full av böcker. Märk dina lådor med innehållet och vilket rum de ska placeras i på din nya bostad.

3. Packa det viktigaste i en handbagageväska

Är det något du är riktig försiktig om? Ditt pass, dina smycken, mediciner? Packa dessa saker i en liten väska eller låda som du kan ha med dig under flytten. På så sätt vet du att du har något med dig om det skulle komma bort eller hamna på fel plats.

4. Ställ in ditt nya hem innan du flyttar in

Med det här menar vi , ordna det nödvändigaste som sängar, soffor och bord först. Du kommer att vara tacksam för att du har en plats att sova på efter en lång flyttdag. Dessutom blir det mycket enklare att packa upp när du bara kan placera sakerna på sina rätta platser.

5. Ta god tid på dig att packa upp

Nu när själva flytten är gjord ta god tid på dig att packa upp. Försök inte att göra allt på en dag. Du kommer bara att bli utmattad och få en massa halvtomma lådor som tar upp plats i ditt nya hem. Dessutom är det roligare att packa upp lite i taget och upptäcka nya saker under tiden!

Detta är bara några tips för att göra din flytt enklare

10 Aug 2022