Viceland

Konst, kultur och samhälle...

Magazine som talar om kultur, konst, samhälle och kuriosa.

Smarta lösningar för företagare

Företagande är en stor del av vårt samhälle, faktum är att det finns cirka 1 miljon företag i landet. De allra flesta av dem, närmare bestämt runt två tredjedelar, är små företag med mindre än 10 anställda. Med så många företagare i landet är det inte konstigt att det också har växt fram lösningar för att hjälpa dem i sin verksamhet. Går du i tankarna att öppna eget kan du online hitta massor av information om hur du ska gå tillväga, och är du idag en företagare som är i behov av pengar så kan du via nätet också hitta snabba lösningar. 

Välj det som passar dig bäst

Alla företag behöver då och då få en "injektion" av likvida medel. Du kan vända dig till banker för att få ett rent företagslån som då ställs mot din omsättning, eller så väljer du en annan form av företagslån med bra villkor och låga räntor. Läs mer om företagslån hos företagslåneguiden.se om du vill veta mer om lån till företag där du får låg ränta. Från 1% och med snabb hantering gör att du både får låg amortering och tillgång till likvida medel snabbt. 

Vanligare än du tror

Det är ingen som ser ner på ett företag som lånar pengar. Så länge ditt företag har möjlighet att betala tillbaka är det heller inga bekymmer med ett företagslån. Tittar man på ekonomin hos de stora företagen i Sverige så ser vi att även de har olika lån, och även investerare för att se till att vara likvida. Så varför ska inte du och ditt företag kunna göra samma sak? 

7 Jul 2019