Viceland

Konst, kultur och samhälle...

Magazine som talar om kultur, konst, samhälle och kuriosa.

Rullbanor underlättar för ditt arbete

Om du arbetar på ett lager eller i en verkstad så vet du också det att det kan vara skönt att använda dig av saker som underlättar ditt arbete. Genom att ha rullbanor när det kommer till hantering av backar, paletter, pallar och annat gods så sparar du tid och på din kropp. Rullbanor förflyttar alla typer av gods på ett enkelt, smidigt och säkert sätt.

Lagergiganten har vad du söker

Besök lagergiganten.se för att hitta rullbanor som passar just din arbetsplats. Lagergiganten har ett av Sveriges största utbud när det kommer till inredning och hjälpmedel för verkstäder och för lager. Du kan bland annat hitta:

 

  • Arbetsbord
  • Avfallskärl
  • Paneler och krokar
  • Truckar
  • Lyftbord
  • Datorskåp

Dessutom kan du hitta mycket mer på lagergiganten.se. När det kommer till materialhantering så är de en av de allra bästa. Faktiskt en av Sveriges ledande leverantörer inom området. Så se till att komplettera er beställing av rullbanor med fler produkter som kan underlätta er arbetsvardag på bästa sätt.

Hur beställer jag hos Lagergiganten

Lagergiganten är en renodlad e-handel Du beställer smidigt via deras hemsida det du har behov av och får det levererat på endast ett par dagar. Lagergiganten startades av två barndomskamrater som har över 20 års erfarenhet av logistik och de vet vad som krävs för effektiv lagring. Om du har frågor eller funderingar finns kundtjänst tillgängligt på mail eller telefon för att svara på dem. De kan även hjälpa dig med att lägga en beställning om så skulle behövas. Dessutom har de en chatt på sin hemsida som du enkelt kan använda dig av. Du kan även följa Lagergiganten på sociala medier så som facebook och twitter, samt signa upp dig på deras nyhetsbrev. Med nyhetsbrevet får du förmånliga erbjudanden varje vecka.

5 Mar 2015