Viceland

Konst, kultur och samhälle...

Magazine som talar om kultur, konst, samhälle och kuriosa.

Dagens samhälle kräver vackra tänder

Vi tar gärna upp saker som händer i samhället på denna blogg. Något som länge varit på tapeten är utseendet. Dagens samhälle anser att vi måste se ut på ett visst sätt. Vi ska helst vara smala, ha raka vita fina tänder och det senaste modet på både kläder och skor. Just tänder kan dock vara mer än en skönhetsgrej. Om man har ett bett som är snett så kan det vara obekvämt. Då är det läge at korrigera det. Om du känner att du ändå vill följa ”normerna” i samhället så kan du ha ett leende som inte det märks att du bär en tandställning. Det genom att använda en osynlig tandställning från SMAJLA. En osynlig tandställning är ett bra alternativ för dig som inte vill att det ska synas att du har en tandställning. Man sätter fast denna typ av tandställning på baksidan av tänderna, vilket gör att den inte syns.

Vilka är SMAJLA?

SMAJLA är ett team med tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare och de har en lång erfarenhet av tandvård. De sätter alltid patientens bästa i fokus. Alla tandläkare med team möter du om du besöker SMAJLAS hemsida och du kan läsa mer om dem där. Utöver tandställning erbjuder de även:

  • Standardkonsultation
  • Lagningar av tänder
  • Blekning av tänder
  • Behandling av en tandhygienist

SMAJLA har även specialisttandvård och erbjuder behandlingar som är lite mer komplicerade. Så har du behov av att få hjälp med tandimplantat eller liknande så kan du vända dig hit.

26 Jan 2016