Viceland

Konst, kultur och samhälle...

Magazine som talar om kultur, konst, samhälle och kuriosa.

Andra varianter av tryck

Vi gillar magasin och tidningar och sådana tryck på denna blogg. Men vi gillar även andra saker. Något som är populärt igen, som har med tryck att göra, är fototapeter. Det finns både fototapeter till barn och till hela familjen. Hos Tapetstore.se kan du dessutom ladda upp helt egna bilder och göra om dem till fototapet. Är det ett barnrum du ska tapetsera, så låt barnen vara med och välja, om de har åldern inne. Ta egna foton, eller bläddra bland Tapetstores 30 miljoner bilder de har i sitt arkiv. Allt går att göra om till fototapet, så varför inte gå lite ”wild and crazy” med ett rum hemma?

Beställ tapeter online

På Tapetstore.se kan du beställa så många tapetrullar som du behöver av fototapeter eller av andra tapeter. Tapetstore erbjuder:

  • Snabb och fri frakt
  • 100 % nöjdhetsgaranti
  • Miljövänliga fototapeter
  • Motiv finns som passar för alla smaker och stilar
  • Det är lätt att beställa online

Det är lätt att tapetsera med fototapet

De tapeter som kommer från Tapetstore, är av ”non-wowen easy up”-typ. Det innebär att du sätter limmet direkt på väggen och inte tapeten. Det gör det hela så mycket enklare att tapetsera. Sedan är kvaliten superbra, tapeterna tjockare och det är enkelt att hantera dem och sätta upp dem, utan att riskera att de går sönder. Så köp hem ett par rullar med fototapet och testa, du kommer garanterat bli nöjd med resultatet.

3 Jun 2015